lørdag 14. juni 2008

Jeg er blitt student

Endelig! Nå er det på plass....ja nesten da! Mangler noen detaljer som ny datamaskin siden denne har holdt i 5-6 år. Denne skulle ikke være umoderne etter 3 år nei! Men nå er det nok prossessoren som blir for treg for programmet som må inn til nettskolen. Problemet nå om dagen er at alt leveres med Vista og jeg må ha XP Pro til det programmet. Så nå leser jeg meg opp, sånn at jeg forstår forskjellen på de forskjellige bokstaver og tall som forteller hva den bærbare inneholder.
Til uka skal jeg hente studiematriell. Jeg kan da ikke vente på posten! Synes jeg har ventet lenge nok nå. Så jeg surfer litt rundt på nettskolen sider og har søkt etter en læringspartner i samme studiet eller lignende.
Det skal bli spennende å sette igang og lese. Finne ut hvilken tid av døgnet som konsentrasjonen er på topp. Hvordan i all verden det blir å lære fra nettet. Vel, jeg tok lappen ifjor... teori og praksis. Og jeg får praksisplass, skal bare ha et møte med de om litt over en uke. Spennende å begynne i arbeidslivet igjen. :-)

2 kommentarer:

merete sa...

Den "lille" data-detaljen lar seg vel kjapt ordne, - og du får jo en forsmak på studieteknikk når du studerer megabytes og giga og RAM og sånt... *klør seg i hodet*

Blir veldig spennende dette her!!!

ps. Tors data fikk (fysiske-) problemer torsdag, og det er likså tragisk som lite kapasitet... når ikke det bare er "ut og kjøp" tilstander, vet du.ds.

Livs lerreter og annet sa...

Ja, studert og glemt fort! Det var litt lønnsomt da jeg stakk innom en elektronikkforretning. Tror jeg vet hva jeg velger nå.

Så leit med Tors pc. Men han får vel nå et sparemotiv for sin sommerjobb? Eller var det meningen at det skulle gå til noe annet?