søndag 18. mai 2008

Hurra! Nå skjer det noe!


Idag har jeg funnet og skannet alle eksamensresultater, kunnskapskurs og attester.

Torsdag ringte jeg min saksbehandler i NAV som ikke tar telefonen. Ringer så NAV kontoret.... skal få snakke med en, så en annen som så skal ringe tilbake. Så ringer jeg neste dag...ingen saksbehandler eller telefonsvarer, men du kan få snakke med NN. Men hun skulle jo ringe meg igår... Jeg kommer en tur jeg.

Så jeg setter meg ned på lokalkontoret og sier dette vil jeg ha svar på nå! Da viser det seg at saksbehandler er syk, dessuten skal hun bytte jobb om noen måneder. Så de fant en annen som var hun som skulle ha ringt. Hyggelig dame, sånn skal disse NAV-folkene være. Kutter ut visvaset. Sier JA, kommer med gode råd og ber meg droppe strikking av kåpe...for noe tull du som skal jobbe med personal!! HURRA! Og så får jeg se på lappen hun står med at mobilnummeret mitt er feil. Det skal være 8 der ikke 9.... Jeg tilgir de så gjerne den glippen!

Så da skal alt ordnes i løpet av kort stund, selv skolen som har klasseromsundervisningen på nettstudiet, sier de skal snu seg kjapt med søknaden og papirarbeidet så jeg kommer igang fort! Og kompetansen jeg får er attraktiv! Da kan jeg jo bare be universet om og ordne en superduper jobb til meg også, sånn etterhvert!


2 kommentarer:

merete sa...

Så bra at det skjer noe her, - godt at du har stått på skikkelig sjøl, ellers så hadde du vel ramlet ut av systemet... Fint å høre at 17. mai ble tilbragt i "varme" omgivelser :-)

Betty Boom sa...

For en gjeng!!!!