torsdag 26. juni 2008

Alle samlet


Vi er 4 tidligere kollegaer som pleier å møtes noen ganger i året. Vanligvis går vi en tur ut på byen og det er alltid indisk mat som skal spises. Favorittstedet er Mr. India. Nå var det Irene som inviterte oss til seg på grilling. Det ble wok i steden som dere kan se, siden været var litt usikkert. Nam nam.. og dessert var masse jordbær med is.
Solen skinte for det meste, men Irene delte ut pledd til de som synes det ble litt kjølig. Praten gikk om det meste som den pleier, men også om hva vi skal gjøre i ferien. Noen skal ut å reise og noen får besøk, som undertegnede for eksempel. :-)
Barna til Irene var tilstede og søte var de to jentene hennes, som har blitt 16 og 12. Bodil's sønner er jevnaldrene og vi fikk nytt om de også.
Så begynte solen å nærme seg horisonten. Anita, Bodil og jeg sa takk for oss. Det var en koselig kveld. Bodil hadde lurt på om vi skulle kjøre "om kapp" til Olavsgård....den gule bilen forsvant.!!Men hun har jo kjørt i mange flere år en meg! :-)

1 kommentar:

merete sa...

Sp skikkelig hyggelig, - jeg syns du er en bra sjåfør, så la andre miste førerkortet før deg du, om de vil tråkke pedalen i bånn *glis*