mandag 7. april 2008

Veggpryd

Veggpryd kan jo være så mangt. Her er en del av mine malerier, hengt opp på Glittreklinikken her i Nittedal. Det kunne vært godt med litt salg. Jeg ser at det minker i noen flasker og da må en ha nytt. De skal nå henge der i 2 måneder omtrent, siden de som er pasienter er der 4 uker av gangen. I det minste så er de kanskje til glede for de som må være der, mens de henger på veggen.

De som vil lese på Glittreklinikkens hjemmeside bruk denne linken her.

Oops! Flasker=plastflasker med maling altså :-))

4 kommentarer:

Betty Boom sa...

Ja, det med flaskene kunne vært så mangt :) Du er modig som stiller ut. Lykke til!

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Estabilizador e Nobreak, I hope you enjoy. The address is http://estabilizador-e-nobreak.blogspot.com. A hug.

Livs lerreter og annet sa...

Takk Betty! I all elendigheten for noen år siden, fikk aktivitørene meg til å stille ut på amatørutstillingen til kunstforeningen i kommunen her. Da ble barrieren brutt! :-) Skal være ny amatørutstilling i år. Godt å ha noe som gir en glede bestandig uansett hvordan livet forøvrig er. En er mer tilstede her og nå og det er viktig.

Betty Boom sa...

Ble det noe salg?