søndag 2. mars 2008

Nesten ferdig

Underveis og nesten ved veis ende. Inspirert av et av fotografiene som en jeg kjenner har sendt meg. Hvor mye det ligner på orginalen er uvisst, for det var planlagt i varme brune og gyldne toner. Så var det en dag jeg tok en tur, og vips
var det blitt til et vinterbilde i steden for.
Så idag tok jeg en tur på Låven. Har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke kommer igang med noe for tiden. Så tok jeg opp lerretet som jeg hadde bestemt skulle bli en mandala på livsglede. Det er et prosjekt noe lignende som disse quiltedamene gjør (jeg husker ikke hva det kalles!). Vel jeg foreslo for en annen på Låven, at hun og jeg kunne gjøre det som kalles en vennskapsmandala. Ordet vi valgte ble livsglede. Det tar nok litt tid før den blir ferdig. Først skal de lages, så skal vi dele de og lage 2 bilder ut av de. Det blir litt spennende å se resultatet.

2 kommentarer:

moneythoughts sa...

Hi,

I was checking out people that paint, and I came across your blog. I like the landscape you posted today. Very beautiful.

I write and paint. Take a look at my blog, I think you might find it of interest.

I worked on a Norwegian freighter during the summer in 1964. The name of the ship was S.S. Lionne.

Fred
former Jewish Viking

moneythoughts sa...

Hi,

Thanks for visiting my blog. I don't speak, read or write Norwegian. I was only on the ship for 2 months in 1964. I did hear the phrase "I have no money" in Norwegian many times. Some day I will have to post photos from my adventure a long time ago.

Please stop by again, I post new paintings every Saturday.

I will drop back to check out your paintings too.

Fred