torsdag 28. februar 2008

Ferdig strikket


I løpet av 14 dager var denne ferdig. Enkel å strikke, men måtte jo rekkes opp litt. Jeg er jo ingen sylfide, og den rakk meg midt på magen som jeg helst vil skjule. Brukte Fairytale fra Du store alpakka. Kjempedrøyt garn. Så er det perlepynt på ermene og på kragen. 120 perler i forskjellige farger i hver trekant.
Hvis noen har savnet litt blogging her, så kommer det av at jeg har vært gjennom noen antibiotikakurer. Den siste slo meg helt ut fra første pille. Nå er jeg i form igjen. Bare jeg ikke må ha flere. Har man først fått en autoimmun sykdom, så kan en lett få flere, fikk jeg beskjed om. Jaja, bra det har kommet nye regler hos tannlegespesialistene så en slipper betale hele regningen. Nå sist tok jeg en biopsi for at de skulle finne ut hva som helt sikkert er iveien. Men pyrrea var det ikke, fikk jeg vite. Puh! Skal være takknemlig for det.

3 kommentarer:

Betty Boom sa...

Jeg holder på å strikke en eggevarmer, håper på bli ferdig til påske, for strikking er ikke prioritet, men bare litt inspirert av dere kreative damer.

Antibiotika er noe nødvendig dritt, det ene tar det andre.

God helg,

Betty

T.. sa...

Nydelig farge Liv, og et stilrent design. Jeg synes 14 dager hørtes ut til å være rimelig kjapt på en slik strikkesak?

Antibiotika er noe herk noen ganger, noen av de gjør en om til en vridd vaskefille. Fint å høre at du er i form igjen!

Hva nye regler er det hos tannlegespesialistene? De er jo normalt dyrere i Norge enn gullsmedene, i grunnen burde jo slik vært underlagt det ordinære helsevesenet som i de fleste andre land. Har aldri forstått at tannhelse skal være privat, slikt er jo tross alt en meget viktig del av vår kropp.

T..

Livs lerreter og annet sa...

Betty: Det gjelder å begynne med noe smått.

t.. : Har en god tid, har en god tid. Dessuten så jobber jeg ikke lenger på datamaskin, og det har hjulpet på skuldre, armer og fingre. Nei, det var bare litt pirk med perlene.

Etter noen nye regler nå, så er noen snille og ordner det fra sitt kontor, så slapp jeg å gå på NAV for å få penger av de. Tror det var alt det sterile utstyret som jeg betalte og prøvetakingen som ble sponset av NAV. Nei, jeg vet ikke.
Er det ikke idiotisk at tenner liksom ikke hører til kroppen??