torsdag 14. februar 2008

Du store alpakka!


Det er restesalg etc på Du stor alpakka som ligger på Gran disse dagene. Så dit måtte det ordnes en utflukt. 10 damer og 3 biler på tur fra Nittedal. Startet 10.15 og var framme litt etter åpningstid. Bra for bilen min å få seg en lengre tur, og godt for oss damene å gjøre noe annet enn det vanlige.
Det ble lettelse for noen lommebøker. Noen oppdaget en restekiste hvor man bare prutet på pris, og dermed fikk en en flott strikkegenser til 500 kroner som de vanligvis skulle hatt 2100 kr. for.
Jeg gikk rundt å så på de nydligste flortynne strikkesjal i mønsterstrikk. Prisen var over 1500 kr. Man blir så lysten på å lage noe fint at det går litt rundt.
Jeg forlot stedet med oppskrift og garn i Babysilk til en mønsterstikket genser. Lett mønster denne gangen.
Noen husker kanskje at jeg strikker en koksgrå mønsterstrikket jakke. Nå fikk jeg perlemorsknapper og noe bånd til som også hører med. Om den er ferdig? Nei det mønstret er så vanskelig at en må telle for hver felling på forstykkene og bakstykke. Jeg trengte en pause, så jeg handlet inn garn i samme materiale i lilla, og nærmer meg slutten på genseren som har noen lette perledetaljer.
Da alle var ferdighandlet, bar det ned til Gran sentrum og litt lunch på bakeriet. Der skulle noen handle hos slaktern og en måtte bare innom Hobbysenteret for i tilfelle det var noen perler der...og det var det.
Så var alle fornøyde, og det gikk rake veien til Nittedal og hjem.

1 kommentar:

Betty Boom sa...

Bare innom og hilser på og håper du har det bra!