onsdag 23. januar 2008

Hyggelig med en krakkDette er en sånn liten krakk som sikkert noen kjenner igjen under malingen. Litt kjedlig å male den hvit, selv om en ymtet frampå om rosa og tantebarn.... Det kunne jo tenkes at jeg trenger en liten krakk selv med mine 1,60m, for det er ikke alt jeg rekker opp til. Og litt drageenergi kan en jo også trenge iblandt, ikke sant?

8 kommentarer:

Sexy Sadie sa...

Så tøff drage. Stå på!

Elisabeth Augusta sa...

gustaKrakk med sjarm. Du kan komme til å fly avgårde med den dragen der.

Livs lerreter og annet sa...

Bare jeg ikke flyr i flint! Takk begge to!

merete sa...

Stilig krakk, - nei, du flyr ikke i flint, du har nok beina godt plantet på jorden ved hjelp av drageføtter på krakken. At dragevinger får mot og tanker til å fly, se det er noe helt annet :-)
God helg!

Livs lerreter og annet sa...

Takk Merete! Helgen ble fantastisk morsom!

quilteposten sa...

Herlig!! Jeg er et "krakkemenneske". Har en krakk i stua, som brukes til praktiske gjøremål. En tenkekrakk i boden. Tenkekrakken bruker jeg når jeg sitter med stoffene mine, og prøver å finne stoffsammensettinger.

T.. sa...

Tøff drage liv! Du har en god fantasi, hehe.
Krakken ligner litt på en gammeldags fjoskrakk? Du vet slike "budeiekrakker", hehe.

Jeg har laget etpar lignende for lenge siden, mulig jeg burde laget etpar til og malt? Har du hatt på klarlakk for å beskytte malingen?

T..

Livs lerreter og annet sa...

Her var det mange nye kommentarer gitt!
quilteposten: Litt for lav til å sitte på denne, tror den blir mest til pynt. Forøvrig kommer jeg ikke inn på din blogg.
t.. : Budeienes var kanskje litt høyere! :-) Ja, klarlakken er funnet fram, det er bare det at den er oljebasert og det lukter og dunster, og jeg er allergisk!