søndag 27. januar 2008

Helgens utflukt...mavedans!


Her er mitt hoftesjal med masse glitter og stæsj! Bare måtte ha. Det hadde seg slik at da jeg var på Mandalakurset, var det en som fortalte at hun danset mavedans. Høres jo litt moro ut, og hun anbefalte det. Jeg snakket med to andre på et julebord, og så bestemte vi oss. Mavedans i januar!
Tidlig avgårde til byen. Dessverre en for lite, for B hadde forsovet seg. Mange jenter/damer i alle aldre som var på introkurs hos Oslo Mavedansstudio. J og jeg blant de eldste, men pytt. Vi lærte hvordan vi skulle dra opp hofter i vrikk, og riste på rumper og se elegante ut samtidig. Ja, det rister både her og der i grunnen. Men en skal holde den ene kroppsdelen i ro, i forhold til den andre. Med jazzballetttrening har en hvert igjennom den greien så mange ganger at den sitter.
Søndagen var det repetisjon og nye vrikk og vri. Vi lærte også en liten dans til en meget kjent melodi fra noen år tilbake. Den er musikken til Migrapolis på NRK.
Til slutt danset Siri Ydstie for oss til en ren trommesolo. Det ser jo bare helt utrolig ut!
Når en går derfra etterpå, så kjenner en at det har skjedd noe med kroppen. Den føles friere, og lettere og en puster liksom bedre. Alle vi tre hadde det på samme måten.
Vi avsluttet helgen på Mortens Kro med kalvestek og fløtegratinerte poteter. Vidunderlig!
Litt sliten, men en tar litt vrikk og rist innimellom likevel!

3 kommentarer:

merete sa...

Du er tøff!!!!
*imponert*

T.. sa...

Hehe, hva blir neste? Godt jeg er mann og ikke har mage, og annet som kan riste særlig.

Middagen hørtes koselig ut, og tenker nok det føltes etterpå både her og der, hehe..

Men tøft gjort som den andre her kommenterte, det gjelder å alltid være ung i hodet.

T..

Livs lerreter og annet sa...

Hei til dere begge!
Tøfft? Moro i alle fall!