søndag 18. november 2007

Helgens ut på tur


I helgen var det alternativmesse i Oslo. Der hadde jeg ikke vært på over 12 år, tror jeg. Fikk med meg en annen så vi var 2, og hadde bestemt oss for et foredrag om intuitiv maling. Det er noe jeg har sett og tenkt på mange ganger, siden jeg har gått på Vedic Art kurs. Vi ankom akkurat for sent til at vi fikk komme inn. Så da ble det å kikke litt rundt på de forskjellige utstillerene. Jeg anbefalte Aura-Soma for følget, siden hun lurte litt på hva hun skulle bruke tid på mens jeg var opptatt hos en annen. Litt fattigere og skuffet kom jeg tilbake til Auro-Soma standen. Hun var kjempeførnøyd, så det blir spennende å høre om flaskeinnholdet gir noe. Vi fant noe å spise og satt oss ned en stund. Mange interessante utstillere. Vi kjøpte hver vår telysholder av Himalaya saltblokker(se foto). De skal visst fjerne negative ioner eller noe sånt. Fikk et lengre foredrag da jeg spurte om de hjalp for noe.... Men de gir et koselig lys som minner om solen. Så det så!

Vi gikk videre og så fikk jeg se standen til TFTNorway, tankefeltterapi. Det var klart at dette ville jeg gjerne prøve. Og en 10 minutter senere satte jeg meg ned. Så sa jeg hvilket problem jeg ville bli kvitt og vips så fikk jeg rettet spørsmål mot problemet, og jeg kjente sorgen så tårene spratt. Andre følelser kom opp også, men det var viktig og ikke bruke intellektet til å være smart på følelsene. Vi lo gått der! Han banket i vei både her og der, men rådet meg til å banke ofte på et bestemt sted for å sette igang energien bort fra tankene som styrer handlingene. Var det vel. Jeg bør se resultatet på vekta etterhvert... :-)
Må finne fram boka også som jeg har på tankefeltterapi.

Så fant vi ut at det var en del vi ikke hadde fått med oss, og dermed gikk vi rett på hun som holdt foredraget vi kom for sent til. Men vi fikk en liten samtale og en mulighet for å melde oss på et kurs i Mandalategning eller maling i desember, hvis vi var interessert. Det fikk vi faktisk lyst til, så følg med. Følge dånte nesten av parkeringskostnaden, mens jeg forventet noe sånt. Bra man er avslappet og fornøyd med å ha lappen og bil, selv om det koster!

1 kommentar:

merete sa...

Tøft at du gikk rett på og satte deg i stolen på messa, - og spennende å se om du får bukt med tankene :-)

Malingen høres flott ut, synd at dere kom for seint, men kurset høres jo også bra ut.