lørdag 11. juli 2009

Lenge siden sist


Hvis det er noen som følger med da! Takk for kommentar til Betty på forrige innlegg. Nå har jeg vært på avklaring i 3 måneder. greit å finne ut at en ikke har den samme arbeidskapasiteten som før. Halve for å være eksakt. hva gjør en da? Jo en spør om åfå litt mer tid så en kanskje kan utvide det med 10% og 4 dager og en fri, for å se hvordan det fungerer. Dessuten alt kan jo forandre seg, så hvem vet om det er for resten av livet eller midlertidig.

Jeg havnet hos Norasonde som er en stor attføringbedrift. Der kom jeg til Keramikk og Håndverk som er en kjempetrivelig avdeling å jobbe på. Jeg lager fat, dekorerer og skjærer ut i leire av de forskjellige formene som blir produsert.

Her kan du se et av de første fatene jeg laget som ikke sprakk eller brente seg fast i glasurbrannen. De har solgt det ja! :-)

1 kommentar:

Betty Boom sa...

BRA!

Heisann Gamle Bloggevenn! Jeg har gitt ut album og trenger support her, blir skikkelig glad om du kjøper den her, http://www.platekompaniet.no/Musikk.aspx/Artist/Betty/?id=00080255 eller i butikk og skriver en post om den.

På forhånd takk,
Betty