mandag 17. september 2007

I mine gjemmer...eller bortstuet rot!Her ligger Moon Glow i sine enkelte bestanddeler...
Da Merete var på besøk snakket vi om mitt andre større quilteprosjekt. Det som heter Moon Glow. Det begynte flott, og biten ble lekende lett til stjerner eller kompassroser er det vel.


Det må sies at jeg har ikke lært meg å quilte akkurat på noe kurs. Nei, jeg jumpet uti med begge beina inspiret av noe jeg så på utsiden av et blad, og ved Merets hjelpsomhet ble en realitet etterhvert. Innkjøp av diverse papirruller med trekantmal og sømmonnet lagt til, som kunne skjæres opp etter en hadde sydd og ... Det ble et teppe til slutt. Når jeg stod fast eller skulle ha bakstykke og vatt til å henge sammen, tro Merete til. Det ligger pent over en av mine sofaer.


Takk for hjelpen den gang!

Men det er nå Moon Glow jeg trenger å gjøre noe med. Jeg har lagt det fram og har bestemt at jeg må gjøre noe... hvordan skal det ellers bli ferdig!

3 kommentarer:

Wenche sa...

Merete Veian gav meg linken til din side.....Jeg har sydd Moon Glowen......

http://home-and-garden.webshots.com/photo/1434522885036097458FZbiXO

Elisabeth Augusta sa...

Klart du må få den ferdig - den er jo så nydelig.
Ikke vær for pirkete og sjølkritisk, så går det fint. Ferdig er bedre enn perfekt er det noe som heter.
Teppe nummer en er jo flott!

Livs lerreter og annet sa...

Elisabeth:
Takk for det. Det tok jo tid det første, men det andre er vel nå nesten satt opp i testamente :)) Men ingen av søsknene driver med sånt. Jeg holder på med Strikkeklikkoppgave 2, snart ferdig. Da skal jeg se på Moon Glow etter det. Ta et kompass av gangen...følg med..